Рада сьогодні розгляне законопроект щодо квот на радіо для українських пісень

Рада сьогодні розгляне законопроект щодо квот на радіо для українських пісень

ВР розгляне зміни до закону про телебачення і радіомовлення

Сьогодні Верховна Рада в повторному першому читанні розгляне законопроект про внесення змін до закону «Про телебачення і радіомовлення» щодо частки пісень державною мовою в музичних радіопрограмах і радіопередачах. Про це йдеться в порядку денному на сайті парламенту.

 

Також сьогодні парламент має ухвалити рішення щодо обговорених напередодні законопроектів про ратифікації міжнародних угод.

Крім того розглядатиметься низка законопроектів щодо аграрної політики. Зокрема, про вдосконалення процедури відведення земельних ділянок при наданні їх для суспільних потреб чи з мотивів суспільної необхідності.

Серед іншого розглядатиметься законопроект про державну підтримку кінематографії в Україні.

Депутати сьогодні також мають ухвалити рішення щодо низки питань житлової політики, а також розглянути питання щодо внесення змін до держбюджету-2016 щодо видатків Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб.

Розглянути для включення до порядку денного сесії сьогодні мають, зокрема, законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань очищення влади, яким люстрацію пропонується поширити і на кандидатів у депутати та президенти.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: