Опоблок вимагає розпуску парламенту

Опоблок вимагає розпуску парламенту

Нинішній парламент не приймає закони для поліпшення життя людей, а бореться з інакомисленням і продукує війну, заявляє Опозиціний блок

«Опозиційний блок» протестує «проти провокації представників влади і її союзників в парламенті, спрямованих проти представників» фракції ОБ. Про це йдеться в заяві «Опоблоку».
«Дикунський напад Парасюка і представників коаліції на депутатів від опозиції - ще один доказ того, що нинішня Верховна Рада не має нічого спільного з цивілізованою демократією і повинна бути розпущена», - заявляє Опоблок.
В політсилі шкодують, що Парасюку в результаті сьогоднішнього інциденту довелося звернутися в медпункт Верховної Ради, однак наполягають на тому, що Дмитро Колєсніков був правий.
«Опозиційний блок» заявляє, що дасть відсіч всім, хто виступає проти інтересів людей. «Ми протистоїмо, і будемо протистояти дикунської коаліції війни, яка завела країну в глухий кут збройного конфлікту і створила корупційну машину, якій позаздрили б усі «папєрєднікі». Ця коаліція плює на Конституцію, закони і міжнародні зобов'язання України - зокрема, Мінські угоди, - кнопкодавить і давно забула про Регламент Верховної Ради. Нинішній парламент не приймає закони для поліпшення життя людей, а бореться з інакомисленням і продукує війну. Ми вимагаємо перевиборів Верховної Ради. Україні потрібен парламент, який приймає закони для світу і поліпшення життя людей», - йдеться у заяві ОБ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: