Гринів: Я Вєня, який вия…ться

Гринів: Я Вєня, який вия…ться

Лідер фракції БПП заявив, що звик жити семирічними циклами

Лідер фракції БПП Ігор Гринів в інтерв’ю «Главкому» порівняв себе із персонажем «Утопії» Леся Подерев’янського, розповідаючи про свою роботу в Раді і лідерство у фракції.

Сама цитата про цей персонаж містить нецензурну лексику: «Проїзжає на лісапєді Вєня. Вєня вия…ться: сидить на багажніку, а педалі крутить руками».

«Та я жодного дня в своєму житті не був на державній службі. От хто там оте робить? Вєня? От я Вєня, який вия…ться. Я був директором Інституту стратегічних досліджень, заступником голови Адміністрації президента, але в моїй трудовій книжці ви цих записів не знайдете. І там, і там це формально було на громадських засадах», - прокоментував своє лідерство у фракції Гринів.  

Він додав також, що в свій час хвалився тим, що жив певними циклами.

«Здається навіть семилітніми. Перші сім років своєї професійної кар’єри я був хіміком, чистим науковцем. Потім сім років займався політичною роботою в парламенті, а перед тим ще два роки громадсько-політичною роботою. Далі сім років був у бізнесі. Зараз, вважаю, я порушив оцей нормальний людський графік і засидівся в одних і тих самих процесах. Насправді, я хотів зруйнувати це, змінити все. Але інерція мене далі лишила в парламенті і, більше того, привела до того, що я дав згоду на те, щоб очолити фракцію», - розповів нардеп.

Гринів підкреслив при цьому, що «на пенсію було рано йти, а починати нову справу не на часі».

«Звучить пафосно, але в якійсь мірі є елемент мобілізації і роботи на країну під час війни», - вважає лідер фракції БПП.  

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: