Гринів: Фракцію неможливо зберегти в існуючих межах

Гринів: Фракцію неможливо зберегти в існуючих межах

«Фракція в тих чи інших межах зумовлюється рівнем рейтингу»

Голова фракції БПП Ігор Гринів вважає, що фракцію неможливо зберегти в існуючих межах. Про це він сказав в інтерв’ю «Главкому».
«Фракція в тих чи інших межах зумовлюється рівнем рейтингу. Я не космонавт, щоби не знати рейтинги, не розуміти реальності», - зазначив Гринів.
Він не погоджується з думкою, що БПП - це «ширка». «Ні, «ширка» - це те, що ми пробували робити з Блоком Тимошенко і Партією регіонів. Це була класична «ширка». До речі, з метою інтересів України, а не збереження влади. Була тоді спроба не допустити того конфлікту схід-захід через створення так званої «ширки». Те ж саме пробував робити Ющенко. Але спроба знайти договірні відносини між політичними силами сходу і заходу виявилася хибною. І вперше Блок Порошенка дістав підтримку як на сході, так і на заході. Спочатку Порошенко переміг всюди. І це тому не «ширка», - пояснив Гринів.
Він нагадав, що БПП виграв мажоритарні округи «в тому ж Херсоні, в Миколаєві, ще чортзна-де, тобто там, де ми округи ніколи до того не вигравали». «І виграв саме БПП, не адмінресурс. Подивіться результати. Єдиною партією, яка в кожній області мала хоча б одного мажоритарника, була БПП. Звідси і ця строкатість», - зазначив Гринів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: