Банкір, що втік з Росії, розпродає активи

Банкір, що втік з Росії, розпродає активи
Дмитро Ананьєв

Дмитро Ананьєв шукає покупців на девелоперську групу і друкарню

Російський банкір Дмитро Ананьєв, що виїхав з Росії у кінці 2017 року, вирішив позбавитися свого майна в РФ. Про це пишуть російські «Ведомости».

За їх даними, тепер Ананьєв живе на Кіпрі в апартаментах готелю Four Seasons, де зустрічається з колишніми партнерами і вирішує питання з активами. Єдиний на Кіпрі Four Seasons розташований в місті Лімасол. Гість на ім'я Дмитро Ананьєв в ньому не зареєстрований, розповів портьє готелю. Зараз в ньому проживає Людмила Ананьєва - можливо, Дмитро зупинився разом з нею, припустив портьє. Людмила - ім'я дружини Дмитра Ананьєва.

Представник Дмитра Ананьєва не став коментувати його місцезнаходження. На інші питання він не відповів.

Проте співробітник однієї зі структур Ананьєва розповів, що бізнесмен найняв людей, завдання яких - або продати його активи, або контрольовано їх довести до банкрутства. Це підтвердив його знайомий.

У Власності Ананьєва залишається «Промсвязьбанк», девелоперська група і медіаактиви. Його брат Олексій володіє системним інтегратором «Техносерв», 40% якого має намір купити ВТБ.

Нагадаємо, співвласник «Промсвязьбанка» Росії Дмитро Ананьєв повідомив, що виїхав з Росії, щоб пройти медичне обстеження. Банк Росії в середині грудня 2017 року оголосив про санацію «Промсвязьбанка», бенефіціарами якого є брати Ананьєви. Дмитро був головою правління банку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: