Порошенко пояснив, чому Новинський досі не сидить

Порошенко пояснив, чому Новинський досі не сидить
Фото: Главком / Станіслав Груздєв

Порошенко поставив оцінку спецслужбам за безпеку під час проведення Об’єднавчого собору

Президент Петро Порошенко на підсумковій прес-конференції, що зараз триває у Києві, позитивно оцінив вчорашні дії спецслужб, які запобігли зриву Об’єднавчого собору у Києві. Про це повідомляє «Главком».

«Як ви помітили вчора не було жодних ексцесів. Плани (у противників автокефалії, - «Главком») були наполеонівські: мали привезти бабусь, влаштувати хресні ходи. Це демократія, але якщо хтось намагався пронести вибухові речі, це було зупинено. Була проведена відповідна робота», - прокоментував глави держави ефективність діяльності спецслужб.

«Місія спецслужб виконана на тверду четвірку з плюсом. За п’ятибальною системою», - підвів підсумок глава держави.

На питання, чому спецслужби не реагують на антиукраїнську діяльність нардепа Вадима Новинського, який доклав чимало зусиль, аби зірвати процес отримання Томосу, президент зауважив: «Я не вказую хто має сидіти, а хто має бути звільнений».

«Так, я спілкувався з Новинським напередодні 14 жовтня. Я знав, що вони планують привезти тітушок (мова про свято Покрови, коли була загроза сутичок біля Лаври, - «Главком»). Меседжі президента були почуті», - запевнив Порошенко.

Зазначимо, щороку 14 жовтня в Україні святкують день Покрова Пресвятої Богородиці, дуже важливе для православних віруючих свято.

14 жовтня поліція Києва працювала у посиленому режимі. На охорону громадського порядку у столиці залучатиметься близько 6200 правоохоронців, з них - 3500 бійців Нацгвардії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: