У Росії військовий вертоліт обірвав ЛЕП та аварійно сів на трасу (відео)

У Росії військовий вертоліт обірвав ЛЕП та аварійно сів на трасу (відео)
На борту знаходилися командир, другий пілот і бортмеханік
Скріншот з відео

Російський вертоліт Мі-8 аварійно сів у Брянській області на ділянці траси М3, обірвавши високовольтну лінію

Військовий вертоліт аварійно сів біля населеного пункту Севськ Брянської області. Інформація про це з'явилась у місцевих пабліках.

«На борту знаходилися командир, другий пілот і бортмеханік – попередньо, вони не постраждали. На землі — обірвало високовольтні лінії», – зазначають у соцмережах.

Губернатор Брянської області Богомаз повідомив, що внаслідок події в чотирьох районах – Севському, Суземському, Брасівському, Комарицькому – була відсутня електрика. Фахівці працюють над усуненням наслідків.

6 грудня українські захисники за допомогою Himars реактивним 227-мм снарядом Gmlrs ударили по ворожому транспортному вертольоту Мі-8, який приземлився поблизу міста Лиман на Донеччині.

Раніше повідомлялось, що 17 січня на околиці столиці Киргизстану – місті Бішкек упав військовий вертоліт Мі-8. 

Місцеві видання з посиланням на Міністерство оборони країни пишуть, що гелікоптер здійснив вимушену посадку під час проведення навчально-тренувального польоту.

Внаслідок аварії вертольота один військовослужбовець загинув, постраждало 10 людей, четверо перебувають у реанімації, двоє з них у вкрай тяжкому стані, шестеро – середньої тяжкості.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що росіяни побудували таємну вертолітну базу в Криму. У 2021 році майданчиків, які видно на знімках з супутників, там не було. Це означає, що росіяни швидко створили тимчасову вертолітну базу. Крім того, курорти та готелі потенційно можуть слугувати житлом для пілотів. 

Читайте також: Збиття російського А-50. У Росії назвали кількість загиблих льотчиків

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: