«Європейська солідарність» показала, на що витрачає державне фінансування (фото)

«Європейська солідарність» показала, на що витрачає державне фінансування (фото)
«Чи ми зупинимося? Звісно, що ні. Те саме повторимо для сухопутних військ, повітряних сил, морської піхоти – усіх воїнів, яким потрібна техніка для нашої перемоги»
фото: Європейська солідарність

«Євросолідарність» купила великі тягачі для десантників, Порошенко везе їх на фронт

Партія «Європейська Солідарність» профінансувала закупівлю потужних вантажівок DAF YA для десантників на суму майже 30 млн грн. Шість таких машин Петро Порошенко днями доставить адресатам прямо на фронт. 

«Це – машини для десантників, закуплені партією «Європейська Солідарність». Майже 30 000 000 грн – левову частину свого фінансування – наша партія перерахувала на машини для ДШВ. У той самий час, як інші партії витрачають гроші на власні цілі», – наголошує Порошенко. 

«Європейська солідарність» показала, на що витрачає державне фінансування (фото) фото 1

«Саме зараз, в той час, коли Україна і українці затримали дихання, чекаючи рішення в Сполучених Штатах Америки про фінансування і зброю, рішення Ради Європейського Союзу про «зелене світло» для України щодо початку переговорів про членству і гроші, в тому числі для наших Збройних Сил, – ми робимо свою справу», – наголошує Порошенко.

Ці автівки ще потужніші, ніж DAF Leyland, які вже сотнями Фонд Порошенка з волонтерами «Справи громад» постачають на фронт. 

«Це дуже крута машина, подивіться – це кран-маніпулятор для української артилерії, вантажить 155-тку, дуже швидко це робить і ефективно забезпечує артилерію боєприпасами», – показує Петро Порошенко. 

«Європейська солідарність» показала, на що витрачає державне фінансування (фото) фото 2
«Європейська солідарність» показала, на що витрачає державне фінансування (фото) фото 3

«Ці красені вдалося знайти та викупити на складах НАТО в Нідерландах та Бельгії. Днями вони знайдуть своє найкраще застосування на українському фронті.

Загалом ми з Мариною, «Справа Громад» та «Європейська Солідарність» цього разу передамо нашим військовим 6 вантажівок для десантників та 6 лазень», – говорить Порошенко. 

«Шість лазне-пральних комплексів – це завершення нашої програми забезпечення цими комплексами Десантно-штурмових військ. Це означає, що кожен батальйон серед всіх бригад десантно-штурмових військ повинен мати виготовлені нами комплекси», – говорить Порошенко. 

«Чи ми зупинимося? Звісно, що ні. Те саме повторимо для сухопутних військ, повітряних сил, морської піхоти – усіх воїнів, яким потрібна техніка для нашої перемоги. Слідкуйте за стрічкою новин – скоро цей вантаж буде на українському Сході», – анонсує експрезидент. 

Нагадаємо, Петро Порошенко у День Сухопутних військ передав одному з навчальних центрів та у механізовану бригаду ЗСУ два комплекси БПЛА «Посейдон» з мобільними центрами управління на базі вантажівок DAF, а також партію хімічних грілок. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: