ЗМІ: Суд залишив у силі арешт колишнього заступника голови «Нафтогазу» і заставу в 450 млн грн

ЗМІ: Суд залишив у силі арешт колишнього заступника голови «Нафтогазу» і заставу в 450 млн грн

Екс-посадовець проходить у «справі Курченка»

Апеляційний суд Києва відмовився змінювати запобіжний захід екс-заступнику голови правління НАК «Нафтогаз України», який проходить у «справі Курченка» як підозрюваний у створенні злочинної організації і перевищенні службових повноважень. Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на своє джерело.

Суд залишив в дії раніше обраний запобіжний захід – арешт на 2 місяці з правом внесення застави у розмірі 450 мільйонів гривень.
Нагадаємо, 17 червня слідчі ГПУ затримали, а 18 червня суд арештував на два місяці екс-посадовця.

Підозрюваний , будучи главою «Чорноморнафтогазу», підписував документи на закупівлю скандальних «вишок Бойка». Правда, затримали його не в цій справі, а в розслідуванні «бензинової» справи Курченка.

За версією слідства, підозрюваний після свого переходу із «Чорноморнафтогазу» на посаду заступника глави «Нафтогазу» допоміг компанії Курченка «Газ України 2020» вкрасти у державного холдингу бензину на 500 мільйонів гривень.

22 червня генпрокурор Юрій Луценко заявив, що генпрокуратура планує провести нові гучні затримання у справах так званого «гаманця сім'ї Януковича» Сергія Курченка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: