Збитки великих та середніх підприємств України скоротилися в 6 разів

Збитки великих та середніх підприємств України скоротилися в 6 разів

Найбільше збиткових підприємств у галузі мистецтва, спорту, розваг та відпочинку

Великі і середні підприємства України, без урахування бюджетних установ, за перший квартал 2016 року отримали 58,556 млрд грн збитку до оподаткування, що в 6,6 разів нижче уточненого показника за аналогічний період минулого року (385,935 млрд грн.). Про це повідомляє Державна служби статистики України.
За його даними, в першому кварталі порівняно з аналогічним періодом минулого року фінансовий результат прибуткових підприємств знизився на 20,7% - до 97,518 млрд грн, результат збиткових підприємств - на 69,3%, до 156,074 млрд грн.
Також повідомляється, що кількість збиткових підприємств по відношенню до загальної їх кількості за підсумками кварталу знизився на 6,9 п.п. - до 39,7%. Найбільшу питому вагу збиткових підприємств зафіксовано у галузі мистецтва, спорту, розваг та відпочинку (68,7%), операцій з нерухомим майном (54,7%), транспорту, складського господарства, поштової та кур'єрської діяльності (46,1%).
Дані наводяться без урахування тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та Севастополя, а також частини зони проведення антитерористичної операції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: