За минулу добу бойовики 51 раз обстріляли сили АТО

За минулу добу бойовики 51 раз обстріляли сили АТО

Вони застосовували міномети, гранатомети й САУ.

За минулу добу бойовики 51 раз обстріляли сили АТО, використовуючи в тому числі зброю, заборонену Мінськими угодами. По 24 обстріли було зафіксовано на Донецькому і Маріупольському напрямках, ще 3 - на Луганському.

Про це прес-центр АТО повідомив на сторінці в Facebook.

На Донецькому напрямку ворог обстрілював опорні пункти біля Пісків, Березового, Луганського та Троїцького. Бойовики застосовували кулемети великого калібру і гранатомети різних систем. Також, били з мінометів по укріпленнях недалеко від Авдіївки, Невельського, Опитного, Новогородского і Зайцево. Біля Майорска ворог вів вогонь з БМП, а по захисниках шахти Бутівка з мінометів.

На Маріупольському напрямку окупанти стріляли по позиціях сил АТО біля Гнутового, Талаківки і Старогнатівки. Вони вели вогонь із стрілецької зброї і гранатометів. Біля Новотроїцького та двічі біля Лебединського бойовики застосували 122-мм самохідні артустановки. Також, під вогонь з 82-мм і 120-мм мінометів потрапили опорні пункти в районі Широкиного і Красногорівки. Біля Мар'їнки активно діяли снайпери ворога.

У Луганській області противник відкривав вогонь з мінометів біля Новозванівки. Зі стрілецької зброї та автоматичних гранатометів вівся прицільний вогонь недалеко від Кримського і КПВВ "Золоте".

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: