Тимошенко знайшла посаду для Надії Савченко

Тимошенко знайшла посаду для Надії Савченко

Стало відомо, чим займеться звільнена льотчиця у Верховній Раді. Пашинський буде проти?

Українська льотчиця Надія Савченко, яка вчора повернулася в Україну, у Верховній Раді може очолити Тимчасову слідчу комісію з питань перевірки закупівель для Збройних Сил. Про це «Главкому» стало відомо зі своїх джерел у парламенті.
 
Пропозицію такого призначення на погоджувальній раді озвучила Юлія Тимошенко - лідер партії «Батьківщина», за списком якої в кінці 2014 року Савченко обралась до парламенту.
 
«На погоджувальній раді лідер фракції «Батьківщина»  Тимошенко запропонувала кандидатуру Надії Савченко в якості голови на цю ТСК. У відповідь спікер Верховної Ради (Андрій Парубій, - «Главком») відповів, що дане питання буде обговорене з Надією, і вона матиме можливість реалізувати свої можливості», - повідомило джерело.
 
Як стало відомо «Главкому», така кадрова пропозиція вже отримала несхвальні відгуки в проурядовій більшості, зокрема у фракції «Народного фронту». Там розцінили такий хід Тимошенко, як початок гри проти коаліції, в складі якої є багато людей, що впливають як на закупівлі зброї, так і на організацію продовольчого забезпечення армії. Зокрема, мова йде про голову комітету ВР з питань національної безпеки і оборони Сергія Пашинського.

Як відомо Пашинський, опікується питаннями постачань в Збройні сили і неодноразово ставав фігурантом скандалів у цій сфері.

Як раніше повідомляв «Главком», фірми, близькі до Пашинського, укладали угоди на сотні мільйонів гривень із Міністерством внутрішніх справ на закупівлю броньовиків для поліцейських спецпідрозділів.

Також повідомлялось, що компанії, близькі до Петра Порошенка, активно освоюють виробництво броньованої техніки.

Нагадаємо, вчора, 25 травня, після тривалого перебування у полоні в Російській Федерації в Україну повернулась льотчиця та народний депутат Надія Савченко.
 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: