В Одесі затримано нападника на журналістів телеканалу

В Одесі затримано нападника на журналістів телеканалу

Суд обрав запобіжний захід для стрілка - 2 місяці утримання під вартою

Одеська поліція затримала ще одного учасника збройного нападу на журналістів одеського «7 каналу». Про це телеканалу повідомив керівник обласного управління Національної поліції Гіоргі Лорткіпанідзе.
За його словами, затриманий безпосередньо стрілок, 27-річний Максим Слобозіян.
20 травня в поліцію прийшов з повинною Євген Савченко - власник автомобіля, на якому приїхали і втекли нападники. Також на нього зареєстровано рушницю, з якої 3 травня стріляли в журналістів. Молоду людину підозрюють в хуліганстві, вчиненому групою осіб (ч. 2 ст. 296 КК України, її санкція передбачає позбавлення волі на строк до 4 років). Зараз Савченко знаходиться під домашнім арештом.
Проти Слобозіяна відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 п.1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).
Нагадаємо, 3 травня в Одесі обстріляли знімальну групу «7 каналу». Зловмисники використовували помпову рушницю. Постраждали троє співробітників телеканалу. У одного оператора діагностували перелом носа, у другого - перелом пазухи носа і струс мозку, а у кореспондента - кульові поранення голови і спини.
Приморський районний суд Одеси обрав запобіжний захід для Максима Слобозіяна - 2 місяці утримання під вартою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: