Суд постановив відновити справу Іванющенка

Суд постановив відновити справу Іванющенка

Скасовано ухвалу Апеляційного суду Києва, якою було зобов’язано уповноваженого прокурора закрити кримінальне провадження щодо Іванющенка

Управління процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих управління спеціальних розслідувань Департаменту спеціальних розслідувань Генпрокуратури у касаційному порядку оскаржило ухвалу Апеляційного суду Києва від 11.02.2016, якою відмовлено у перегляді ухвали слідчого судді Солом’янського районного суду Києва, постановленої у кримінальному провадженні за підозрою Юрія Іванющенка. Про це повідомляє прес-служба ГПУ.
У відомстві нагадають, що вказаною ухвалою слідчий суддя у порушення положень кримінального процесуального законодавства України зобов’язав уповноваженого прокурора закрити кримінальне провадження щодо Іванющенка.
«Ухвалою Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ від 09.06.2016 задоволено касаційну скаргу прокурора та скасовано ухвалу Апеляційного суду м. Києва від 11.02.2016 як незаконну», - повідомляє Генпрокуратура.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: