Порошенко зустрівся з адвокатами Савченко і подякував їм за роботу

Порошенко зустрівся з адвокатами Савченко і подякував їм за роботу

Глава держави назвав звільнення Надії спільною перемогою.

Президент Петро Порошенко зустрівся з адвокатами Марком Фейгіним і Миколою Полозовым, які захищали Надію Савченко в російському суді, повідомляє прес-служба гаранта.

«Кожному з вас я дякую за ту допомогу, яка була надана - вона зіграла важливу роль. Ефективна координація наших дій сприяла вирішенню питання і повернення Надії додому. Ви зіграли дуже важливу роль. Її не можна недооцінювати. Дякую за допомогу. Ви не злякалися виступити на захист не тільки Надії Савченко, але і загальнолюдських цінностей», - сказав Порошенко.

Президент також підкреслив, що адвокати можуть розраховувати на його повну підтримку у питаннях звільнення решти українців, незаконно ув'язнених в російських в'язницях.

«І за них ми будемо боротися. Докладемо максимум зусиль для того, що вони повернулися в Україну», - підкреслив Порошенко, коментуючи обвинувальний вирок, винесений чеченським судом Миколі Карпюку і Станіславу Клиху.

Глава держави звернув увагу на відсутність на зустрічі ще одного адвоката Іллі Новікова, зазначивши, що зараз він у Чечні.

«Для нас, як для росіян, це великий сором, що в 21-му столітті є політв'язні. Це ганьба, яка не змивається, що в країні, яка стільки всього пережила, є політв'язні», - зазначив Фейгін.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: