Політолог прогнозує, що Савченко залишиться в «Батьківщині» і буде критикувати президента

Політолог прогнозує, що Савченко залишиться в «Батьківщині» і буде критикувати президента

Карасьов упевнений, що Савченко не буде створювати нову політичну силу

Директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов упевнений, що звільнена з російського полону народний депутат Надія Савченко залишиться в «Батьківщині», від якої вона обралась до Верховної Ради. Таку думку він висловив в коментарі «Главкому».
«Вона буде критикувати Мінськ, критикувати президента, бо вона постраждала, і все це буде збігатися з позицією «Батьківщини» і Юлії Тимошенко», - прогнозує політолог.
Він переконаний, що Савченко буде в «Батьківщині», «буде обличчям, символом партії». «Створювати та очолювати нову політичну силу вона не буде. Не треба будувати ілюзій на цей рахунок», - упевнений Карасьов.
Нагадаємо, 25 травня 2016 року українську льотчицю, яку незаконно утримували за ґратами в Росії, нарешті визволили. Уранці президентський літак вилетів до Ростова за Надією Савченко. Натомість літак із двома російськими ГРУшниками, яких раніше помилував президент, узяв курс на Москву.

«Главкому» стало відомо, що Савченко у Верховній Раді може очолити Тимчасову слідчу комісію з питань перевірки закупівель для Збройних Сил.
Читайте також матеріал «Главкому» Довга дорога додому. Як Україні повернули Надію

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: