Політолог: Громадськість може змінити своє ставлення до Савченко, коли вона зайде в Раду

Політолог: Громадськість може змінити своє ставлення до Савченко, коли вона зайде в Раду

На думку експерта, дехто спробує використати Надію у своїх цілях

Головний виклик для звільненої з російського полону народного депутата Наді Савченко на сьогодні – адаптуватися до політичного життя. Про це в коментарі «Главкому» сказав керівник Центру прикладних політичних досліджень «Пента» Володимир Фесенко.
«Зараз до неї ставляться як до символу героїзму, - говорить експерт. - Але що буде, коли вона опиниться на засіданнях парламенту, коли її сприйматимуть як одного з депутатів?».
На думку Фесенка, «може відбутися певна трансформація громадської думки щодо неї».
Він також зазначив, Савченко треба готуватися до того, що зараз буде до неї багато різних пропозицій – публічних і ні. «І дехто спробує використати її у своїх цілях. Хтось спробує використати Надію для критики президента і для боротьби із владою загалом», - вважає політолог.
Савченко може, на думку експерта, очолити нову войовничо-патріотичну опозицію. Принаймні, такі пропозиції їй будуть робити. «У неї є величезний моральний авторитет, вона – символ мужності. А в наших войовничих патріотів немає такого авторитетного лідера. Зможе вона чи не зможе – питання. Наша політика дуже складна й суперечлива», - зазначив Фесенко.
Більше читайте в матеріалі «Главкому» Довга дорога додому. Як Україні повернули Надію

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: