Під Одеською міськрадою побились активісти та поліція. Є затриманий

Під Одеською міськрадою побились активісти та поліція. Є затриманий
Думская

Частина мітингувальників виступає проти ухвалення на сесії проекту зонування території Одеси, частина - прийшли підтримати мера

Кілька сотень активістів пікетують будівлю Одеської міської ради. Частина мітингувальників виступає проти ухвалення на сесії проекту зонування території Одеси, яким визначаються межі різних зон міста, перелік дозволених і допустимих видів забудови, умов та обмежень для забудовників, повідомляє Думская.

Інша частина присутніх навпаки – прийшли підтримати чинного мера Геннадія Труханова. Є також і інші групи активістів, які намагаються звернути увагу міської влади на приватні питання, такі як збереження зеленої зони в одному зі спальних районів міста.

Будівлю міськради на час сесії по периметру оточили співробітники поліції і бійці Нацгвардії. Невелика частина протестувальників – кілька десятків осіб спробували пройти в будівлю міськради, через що виникла бійка, однак потрапити в міськраду активісти не змогли.

Після цього один з активістів не давав співробітникові Державної служби України з надзвичайних ситуацій загасити палаючі покришки, повідомляє телеканал «112 Україна».

«Під міськраду активісти принесли і підпалили покришки, коли співробітник ДержНС спробував загасити, в цей момент виникла якась суперечлива ситуація, активісти чи хотіли перешкодити йому, і співробітники правоохоронних органів затримали його», - інформує видання.

Зараз ситуація на місці спокійна, активістів стало менше, триває сесія міськради, оточення навколо будівлі Одеської мерії поки не знімають, на місці охороняють порядок більше 150 правоохоронців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: