Найбільший лоукостер Європи почне польоти в Україну вже наступного року

Найбільший лоукостер Європи почне польоти в Україну вже наступного року

Комерційний директор Ryanair Девід О ' Брайен підтвердив переговори щодо польотів у Львів

З 2017 року «Міжнародний аеропорт «Львів» почне польоти найбільший лоукостер Європи Ryanair і ще чотири авіакомпанії.

Про це розповіла гендиректор аеропорту Тетяна Романовська, повідомляє портал Delo.ua.

За її словами, в 2017 році в аеропорт Львова почнуть польоти 5 іноземних авіакомпаній. В основному це компанії, які раніше вже літали у Львів, але припинили польоти через кризу.

«Czech Airlines, AirBaltic, Бєлавіа і WizzAir. Але є і нові, наприклад Ryanair. Всі ці авіакомпанії планують до нас зайти вже в наступному році», — розповіла Тетяна Романовська.

За її словами, на відміну від минулих років, ірландська компанія не вимагає 100% знижки за обслуговування.

«Нам ця компанія все ж обіцяє платити, і це вже добре. Скільки — я поки що сказати не можу, ми ще на етапі переговорів, чекаємо її представників в гості в липні», — повідомила топ-менеджер.

У квітні Романовська на своїй сторінці у facebook написала про можливість початку польотів Ryanair у Львів.

«Є розуміння, що треба починати польоти до Львова з польських міст, оскільки ринок між Польщею і Україною повністю лібералізований. Аеропорт Модлін біля Варшави допомагає в досягненні мети», — написала тоді керівник львівського аеропорту.

Крім того, в травні комерційний директор Ryanair Девід О ' Брайен підтвердив переговори. «Ми ведемо діалог з людьми зі Львова, але не думаю, що ми будемо обговорювати польоти до Одеси. Україна зараз може розглядатися тільки як додаток до наших основних ринків. Такими зараз для авіакомпанії Ryanair є Італія, Іспанія, Велика Британія, Ірландія, Німеччина, де багато затребуваних напрямків значно ближче, ніж Україна», - сказав О'Брайен.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: