На Печерську зранку стріляли в чоловіка

На Печерську зранку стріляли в чоловіка
прес-служба Нацполіції

48-річного чоловіка з вогнепальними пораненнями тіла доставили в лікарню

У Києві на Печерській площі підстрелили чоловіка. Про це повідомляє столична поліція. Зараз поліція шукає двох мотоциклістів, які поранили чоловіка. Інцидент стався близько 8 ранку. 48-річного чоловіка з вогнепальними пораненнями тіла доставили в лікарню.

«Попередньо встановлено, що потерпілий на власному автомобілі їхав по Печерської площі. В цей час двоє невідомих на мотоциклі кілька разів вистрілили в напрямку водія, завдавши чоловікові вогнепальні поранення грудної клітки, ніг і шиї», - йдеться в повідомленні.

Зараз на місці події працюють слідчо-оперативні групи міської та районної поліції, експерти-криміналісти, оперативники. Правоохоронці встановлюють свідків і очевидців стрілянини. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Попередньо слідчі кваліфікують цю подію як замах на вбивство.

У Києві введено план «Перехоплення», заявила речник Головного управління Національної поліції міста Києва Оксана Блищик. «Оперативники працюють, введено оперативний план «Перехоплення». Всі зусилля поліції спрямовані на швидке орієнтування та затримання осіб, причетних до цього правопорушення», - сказав вона.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: