Луценко запевнив, що не збирається захищати військового прокурора сил АТО

Луценко запевнив, що не збирається захищати військового прокурора сил АТО

Генпрокурор водночас зазначив, що існує провадження щодо певних дій НАБУ

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що не збирається нікого покривати або захищати в прокуратурі. Про це він сказав під час представлення нового прокурора Миколаївської області, коментуючи розслідування НАБУ у кримінальному провадженні стосовно військового прокурора сил АТО Костянтина Кулика, повідомила прес-секретар Луценка Лариса Сарган на своїй сторінці в Facebook.
«Я сповідую принцип, по якому в цій країні немає недоторканих. Це стосується, в повній мірі, і будь-якого прокурора», - зазначив генпрокурор.
Він додав, що НАБУ діє абсолютно правильно, оскільки має право вивчати будь-які справи стосовно прокурорів, і навіть генерального прокурора.
Водночас Луценко зазначив, що також існує провадження щодо певних дій НАБУ: «Я особисто буду радитися із керівництвом НАБУ, щоб ці перевірки не заважали нашій спільній роботі щодо резонансних злочинів високопосадовців. Кулика не збираюся захищати, він буде відповідати, як і будь-який громадянин України, перед висунутими по ньому обвинуваченнями».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: