Луценко провів чергові призначення. Прокурором Київської області став Чибісов

Луценко провів чергові призначення. Прокурором Київської області став Чибісов

Дмитра Чибісова в певних колах знають як «фахівця зі збору данини з кіосків»

Сьогодні генпрокурор Юрій Луценко провів два призначення. Як раніше повідомляв Главком, керівником прокуратури міста Києва призначено Романа Говду. А керівником прокуратури Київської області став Дмитро Чибісов.

Якщо Говда, хоч і «шокінський хлопчик, але розумний і здатний прокурор», то призначення Чибісова керівником прокуратури Київщини стало абсолютним шоком для багатьох, - пише відома журналістка і екс-керівник прес-служби столичної прокуратури Олена Яхно на своїй сторінці у Facebook. Вона зазначила, що Дмитра Чибісова у певних колах усі знають як «фахівця зі збору данини з кіосків».

«Цього вискочку за вуха по кар'єрних сходах тягнув одіозний прокурор Баганець. І ось його справу завершив Юрій Віталійович - дотягнув до прокурора Київської області. Знаєте, при такій кадровій політиці краще залишити недолюстрованого Валендюка. У професійному плані він на 10 голів вище цих нових керівників», - написала вона.

Довідка. Чибісов Дмитро Олегович - народився в 1978 році. У 2000 році закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого.

Свою роботу в органах прокуратури почав в листопаді 2000 р. Слідчий Хмельницької міжрайонної прокуратури Вінницької області.

Надалі працював на посадах слідчого прокуратури Дніпровського району столиці, прокурорів і старших прокурорів відділів прокуратури міста Києва, начальника відділу захисту прав і свобод громадян та інтересів держави управління правозахисної діяльності, протидії корупції та злочинності у сфері транспорту прокуратури міста Києва, був заступником прокурора Оболонського району м. Києва, Переяслав-Хмельницького міжрайонного прокурора Київської області.

З жовтня 2014 працював заступником прокурора Київської області. У лютому 2015 року очолив прокуратуру Чернігівщини.

Відомо, що він є кумом колишнього заступника генпрокурора Олексія Баганця.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: