Керівник відділу податкового органу «погорів» на хабарі в 115 тис. грн

Керівник відділу податкового органу «погорів» на хабарі в 115 тис. грн

Винній особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років

Департаментом з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури України спільно зі співробітниками Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України та Головного управління внутрішньої безпеки Державної фіскальної служби України викрито начальника відділу СУ ФР ГУ ДФС в Одеській області, який вимагав та отримав неправомірну вигоду від представника суб’єкта господарювання в розмірі майже 115 тис. грн за закриття кримінальних проваджень та не перешкоджання діяльності підприємства. Про це повідомляє прес-служба ГПУ.
«Зловмисника затримано під час одержання другої частини неправомірної вигоди в розмірі 3 тис. доларів США, за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище, за попередньою змовою групою осіб, поєднане з вимаганням) Кримінального кодексу України. Розмір неправомірної вигоди, отриманої ним напередодні, складав 1600 доларів США», - йдеться у повідомленні.
На даний час проводиться комплекс слідчих та розшукових дій з метою встановлення усіх обставин вчиненого кримінального правопорушення, а також вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Наразі досудове розслідування триває.
За скоєне кримінальне правопорушення винній особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: