Гринів: Тепер я поліцейських боюся

Гринів: Тепер я поліцейських боюся
slovoidilo.ua

На його думку, у країні відбувається переосмислення понять добра і зла.

Керівник фракції БПП Ігор Гринів» вважає, що за останній рік в українському суспільстві відбулися відчутні зміни. Зокрема, це стосується правоохоронних органів, - сказав він в інтерв’ю «Главкому».

«Я раніше, їдучи по Україні, якщо би порушив правила, і мене зупинили, теж пробував би відкупитись. Тепер я їх боюся. Бо той штраф непорівнянний із тим, якщо поліцейський складе протокол за спробою підкупу посадової особи. Вибачте, я вже не обійдуся тоді штрафом. І то буде не просто політичний скандал», - зазначив він.

Гринів також розповів, що нині, на його думку, у країні відбувається переосмислення понять добра і зла.

«Одна моя знайома скаржилася, що її – то було за попередньої міліції - незаслужено звинуватили, що вона щось порушила. Вона дала хабара, а потім таки додивилася, що була не винна, і переживала, що заплатила 200 гривень. Я їй кажу: тепер давай подивимось з іншого боку, сьогодні, якби ти дала ті 200 гривень, за спробу підкупу сіла би на півроку в тюрму…У нас, дійсно, змінилась країна. Просто ми замилюємо очі і не помічаємо ті речі, наче це так і було. Та ні, ще рік тому так не було», - підкреслив він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: