Генпрокуратура активно розслідує розкрадання Іванющенком коштів Кіотського протоколу

Генпрокуратура активно розслідує розкрадання Іванющенком коштів Кіотського протоколу

Встановлено, що частину грошей Кіотського протоколу було витрачено через приватні структури в різних регіонах України

Департаментом спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України проводиться активне досудове розслідування у справі екс-нардепа від Партії регіонів Юрія Іванющенка, якого вважають близьким до екс-президента Віктора Януковича, у кримінальних провадженнях щодо розкрадання коштів Кіотського протоколу у 2012 – 2014 роках. Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури.
«Слідчими Генеральної прокуратури встановлено, що частину грошей Кіотського протоколу було витрачено через приватні структури в різних регіонах України, зокрема у Житомирській, Київській, Івано-Франківській областях та інших. Також у кримінальних провадженнях будуть проведені відповідні судові експертизи. Незважаючи на те, що частина об’єктів, на яких проводились роботи, знаходиться на окупованій території Донбасу, слідство не зупиниться і у справі буде прийнято законне рішення», - підкреслюється в повідомленні ГПУ.
Нагадаємо, раніше народний депутат від БПП Сергій Лещенко заявив, що Іванющенка зняли з розшуку. Водночас у МВС заявляють, що Іванющенка не знімали з розшуку, а в базах Інтерполу змінили його статус на розшук із метою встановлення місця його перебування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: