Цеголко розповів, що Порошенко наполягає на поїздці Савченко до Європи

Цеголко розповів, що Порошенко наполягає на поїздці Савченко до Європи

У Президента з Савченко запланована ще не одна зустріч із приводу подальших спільних дій.

Президент України Петро Порошенко у ході зустрічі з льотчицею, народним депутатом Надією Савченко наголосив на важливості її поїздки до Європи. Про це в ефірі телеканалу «112 Україна« повідомив прес-секретар президента України Святослав Цеголко.

«Він (президент, - ред.) розповів про важливість поїздки (Савченко, - ред.) на Захід, щоб розказати світу правду про те, що робиться в Росії, правду про її історію, про те, що її викрали, про незаконне засудження», - зазначив він.

При цьому Цеголко зауважив, що у президента з Савченко запланована ще не одна зустріч із приводу подальших спільних дій.

«Сьогодні вона втомлена. Це була справжня спецоперація по звільненню, тому що коли ми з Іриною Геращенко відлітали, ми навіть не знали всіх подробиць, нам не можна було повідомляти будь-яких подробиць», - пояснив він.

При цьому Цеголко додав, що до останього був страх, що з російської сторони можуть бути спроби зірвати обмін.

«Коли у ЗМІ РФ відбувся злив інформації про президентський літак, що приземлився, ми це сприйняли як один із способів зірвати цю операцію, тому що коли автобуси з Надією їхали до літака, вони на півгодини зупинилися. Казали є якась затримка. Найголовніше - що вона вдома. Президент робитиме все, щоб наступними були Афанасьєв і Солошенко, та інші політичні в’язні в РФ і ті, кого терористи захопили у Донбасі у полон», - сказав він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: